Puno je igrača koji će morati propustiti utakmicu s vodećim Međimurjem.

Subota nogometašima Osijeka II donosi gostovanje kod lidera na tablici Treće hrvatske lige Istok. Osječani igraju protiv momčadi Međimurja koja je na samome vrhu s 55 osvojenih bodova, dok su Bijelo-plavi na trećem mjestu sa šest bodova manje. Već dugo prije jedne utakmice trener našeg trećeligaša Dino Skender nije imao toliko problema kao ovaj puta. Naime, zbog crvenih i žutih kartona, te nekih ozljeda izostat će veći broj standardnih igrača. 

Aktiviranje Kurtovića i Radotića

Također neki su priključeni prvoj momčadi koja također ima dosta izostanaka, pa je stručnom stožeru prilično složeno sastaviti jedanaestoricu s kojom će se suprostaviti Čakovčanima...

Oni su prvi na tablici, jasno je da žele i ostati na samome vrhu, a mi smo desetkovani baš uoči derbija. No, ne vrijedi nam kukati, nego se pokušati suprostaviti s kadrom koji će nam biti na raspolaganju. Ponovno smo aktivirali Kurtovića i Radotića za ovu prigodu, koji već dugo nisu igrali jer su posvećeni trenerskom poslu u Školi nogometa,no sada bi nam mogli koristiti. Teško je reći što u takvim okolnostima možemo očekivati, ali nam je obaveza pokušati se prezentirati u što boljem izdanju, rekao je Skender.