Bijelo-plavi su protiv Duna Aszfalta vodili 2:0, a utakmica je završila neriješenim rezultatom 2:2.

Momčad Osijeka II odigrala je prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u Trećoj HNL Istok. Na igralištu Elektre „Kraj Drave“ Osječani su ugostili mađarskog trećeligaša Duna Aszfalt, a rezultat je bio neriješen 2:2.

Dok su na terenu bili igrači za koje, barem trenutno, možemo reći da su najbliže startnoj postavi i za službene oglede, bilo je 2:0 za Bijelo-plave. Golove su u prvom poluvremenu postigli Rajić i Ferić. U tom razdoblju igre Osijek II je bio dominantan i zaslužio prednost, a moglo se vidjeti i dosta lijepih akcija.

U subotu dolazi PMFC

U nastavku susreta prigodu su dobili i ostali, među kojima i oni koji su još uvijek na probi u osječkim redovima. Mađari su s dva pogotka uspjeli doći do izjednačenja.

  • Bio nam je to dobar test na početku. Mogu biti zadovoljan onim što su naši dečki pokazali, posebno u prvih 45 minuta. I Duna je dobra momčad, oni su također rotirali svoje igrače, pa je ova provjera apsolutno i nama i njima dobro došla i poslužila svrsi. S većim brojem izmjena opao je i ritam igre, što je uostalom i normalno, ali generalno govoreći – bilo je dobro. I dalje radimo dosta velikim intenzitetom, a sljedeću utakmicu imamo u subotu protiv PMFC-a iz Pečuha, ponovno na Elektri, s početkom u 18 sati, rekao je trener Osijeka II Dino Skender.