Druga momčad Bijelo-plavih gostovala je kod Puskas Akademije II i pritom je bila vrlo učinkovita.

Momčad Osijeka II imala je još jednu provjeru, pripremajući se za novu sezonu u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok. Izabranici Dine Skendera i njegovih pomoćnika Karla Primorca, Dine Krole i Filipa Šušnjare gostovali su kod B sastava mađarske Puskas Akademije koji se također natječe među trećeligašima.

Igralo se u Felcsutu, a Osječani su bili iznimno pucački raspoloženi i efikasni, pa su na kraju pobijedili čak sa 6:2.

Još dvije provjere do  starta

Pogotke su postili Ferić, Lončar, Rajić, Ikić i dva puta Čikvar. S obzirom na rezultat, jasno je kako je i stručni stožer mogao biti sasvim zadovoljan prikazanim...

I mi smo ostali prilično iznenađeni načinom na koji jenaša momčad došla do ovako uvjerljive pobjede. Protivnik nije slab, naprotiv, ima i drugoligaške ambicije. Međutim, zaista smo odigrali dobro, posebno u tom napadačom dijelu, kada je trebalo i realizirati brojne prigode. Dali smo svima prigodu, nekima 60, drugima 30 minuta igre, budući da je prisutan umor, a i vrijeme je teško za maksimalna opterećenja. Do početka Prvenstva, 26. kolovoza, još ćemo igrati s BSK-om iz Bijelog Brda i generalku protiv Trnja, rekao je Skender.