Igrat će se na stadionu Olimpije u Donjem gradu s početkom u 18 sati.

Nogometašima Osijeka II bliži se početak Prvenstva u Trećoj hrvatskoj ligi Istok koje starta idućega vikenda. „Generalku“ za službeni start nove sezone izabranici Dine Skendera imat će ove subote protiv zagrebačkog Trnja, još jednog trećeligaša. Susret će biti odigran na stadionu Olimpije u Donjem gradu s početkom u 18 sati.

Imali smo baš radno pripremno razdoblje i evo već pet tjedana se spremamo za ono što nas očekuje u prvenstvenim susretima. Mogu reći da sam zadovoljan kako su dečki odradili sve ono što smo pred njih postavili, a budući da imamo puno novih igrača, malo će još trebati vremena da sve posložimo na pravi način. Činjenica je da nam nedostaje iskustva, budući da je momčad posve mlada, ali nedvojbeno posjeduje potencijal što je nama i najvažnije, rekao je Skender.

Prinove se predstavile golovima

Osijek II je i prošloga vikenda imao provjeru trenutnih mogućnosti u dvostrukom odmjeravanju snaga s jednim od konkurenata u istočnoj skupini Treće HNL, BSK-om iz Bijelog Brda. Protivnik je prvi ogled riješio u svoju korist s 1:0, dok je u drugom susretu rezultat bio neriješen 2:2 uz pogotke novajlija Bliznaca (stigao iz Cibalije) i Durdova (prinova iz Splita). Još je dosta onih koji su tijekom ovoga ljeta stigli u Gradski vrt, a ljubitelji nogometaš i navijači Bijelo-plavih imat će ih prigodu vidjeti i u subotnjem ogledu s Trnjem.