Osječani ove sezone vrlo dobro igraju u gostima, pa i u subotnjem susretu idu na pobjedu.

U 10. kolu Treće HNL Istok momčad Osijeka II u subotu gostuje u Bjelovaru. Osječani sa Čepinom dijele vodeću poziciju na tablici, sa 17 osvojenih bodova, dok su Bjelovarčani na 11. mjestu s 10 bodova na svom kontu. To našeg trećeligaša stavlja u laganu ulogu favorita, međutim, znaju Bijelo-plavi da im u ovom susretu neće biti lako doći do bodova.

Oni su čvrsta i iskusna momčad koja želi krenuti prema gornjem dijelu tablice i sigurno će protiv nas dati sve od sebe. Uostalom, svaki je protivnik posebno motiviran kada igra s Osijekom i na to se moramo priviknuti i znati nositi taj pritisak. Do sada smo bili uspješniji gostiji nego domaćini i nadam se da ćemo pružiti ono najbolje što možemo i kući se vratiti zadovoljni, rekao nam je pomoćni trener Karlo Primorac.

Trojica Bjelovarčana u Osijeku

Što se suparnika tiče, najbolje ga poznaju igrači Osijeka II koji su u grad na Dravi stigli upravo iz Bjelovara.

U našim su redovima Rajić, Nikolić i Jakšić, pa je i to potvrda kvalitetnog rada u sredini iz koje su nam pristupili. Imaju Bjelovarčani i sada trojicu, četvoricu zanimljivih pojedinaca u svojoj momčadi, a našim je igračim da opravdaju povjerenje koje smo imali u njih kada smo ih dovodili, kao što ga imamo i sada. Naša je obveza uvijek igrati na pobjedu, tako će sigurno biti i u subotu, dodao je Primorac.