Susret između osječkog i oriovačkog trećeligaša igra se u nedjelju od 14 sati na stadionu Olimpije.

Nakon dva uzastopna poraza, protiv Koprivnice na domaćem terenu i u gostima kod Bjelovara, nogometaši Osijeka II prvenstvenu utrku među trećeligašima u skupini Istok nastavljaju utakmicom protiv Oriolika iz Oriovca. Igrat će se u nedjelju na stadionu Olimpije u Donjem gradu s početkom u 14 sati, budući da se u noći sa subote na nedjelju sat pomiče unatrag i prelazimo na zimsko računanje vremena.

Osječani su trenutno na diobi od 2. do 5. mjesta na prvenstvenoj ljestvici sa 17 osvojenih bodova, koliko imaju i Čepin, Vukovar ’91 i Slavija s nešto boljom gol-razlikom. Na čelu je Koprivnica koja ima dva boda više

Svi su motivirani protiv Osijeka

Iako su izgubili posljednja dva susreta, nema nikakve nervoze među osječkim nogometašima koji, dakako, žele ne samo popraviti dojam nego se vratiti osvajanju bodova.

Nismo bili uspješni u zadnje vrijeme, ali smo ipak mogli osvojiti poneki bod više s kojim bismo praktički bili na samom vrhu tablice. Znamo da su svi protiv nas prilično motivirani, no na nama je da se potvrđujemo svakom novom utakmicom. Trebat će nam malo bolja realizacija nego u proteklim dvobojima, ali ne sumnjam da ćemo pobijediti, ističe kapetan Bijelo-plavih Mihael Žaper.