Požežani su u donjem dijelu ljestvice dok će Bijelo-plavi svakako nastojati opravdati poziciju koju zauzimaju.

U 12. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok naš Osijek II ove subote od 14 sati gostuje kod Slavonije. Osječani trenutno imaju 20 bodova i dijele drugu poziciju sa Čepinom i Slavijom koji imaju tek nešto bolju gol-razliku, dok je Slavonija na 13. mjestu s 12 bodova na svom kontu.

Bijelo-plavi su primili najmanje golova u Ligi (7), ali su ih malo i postigli (12), što im je nerijetko uskratilo mogućnost pobjede u prethodnim dvobojima. S druge strane, Požežani imaju jednu od slabijih obrana (21 puta su kapitulirali do sada), dok im je napad svakako bolji dio momčadi (17 puta su zatresli suparničku mrežu).

Zadržati se u vrhu tablice

U prošlom su kolu izgubili u gostima kod „fenjeraša“Belišća protiv kojega su primili čak četiri pogotka, ali još nemaju poraz na domaćem terenu, pa i o tomu treba povesti računa. U borbi za sam vrh prvenstvene ljestvice, izabranicima Dine Skendera ovo je svakako vrlo važna utakmica. S bodovima na požeškom stadionu, osječki bi nogometaši opet imali pobjednički ritam i zadržali mjesto u samom vrhu tablice.