Izabranici Dine Skendera igrat će protiv Puskas Akademije II, Ždinjak, Klepač i Ikić posuđeni drugoligašima

Nogometaši Osijeka II u punom su jeku priprema za drugi dio natjecanja među trećeligašima u skupini Istok. Osječka će momčad u četvrtak u ranim poslijepodnevnim satima odigrati svoju drugu kontrolnu utakmicu, a suparnik će im u mađarskom Felcsutu biti Puskas Akademia II. Trener Dino Skender zasigurno će pružiti prigodu svim raspoloživim igračima, baš kao i prije nekoliko dana protiv Čepina, kada je rezultat bio 3:1 za Bijelo-plave uz dva pogotka Llanosa i jedan Durdova. 

Trojica otišla na posudbu

U toj provjeri na umjetnom terenu stadiona Gradski vrt Osječani su odigrali dobro, čak pomalo i iznenađujuće kvalitetno, kako je to prokomentirao njihov trener.

Da, baš sam bio zadovoljan, posebno jer je to bio prvi susret i s dosta novih igrača u našem sastavu. Ipak, ne bih to to sada nešto posebno uzdizao jer je to samo prijateljsko odmjeravanje snaga. Pričekat ćemo one prave utakmice i onda ćemo moći nešto konkretnije reći, rekao je Skender.

Dodajmo na kraju da je Benjamin Ždinjak proslijeđen na posudbu u Hrvatski dragovoljac, dok će Mihael Klepač i Ivan Ikić sljedeće mjesece odraditi također u drugoligaškoj sredini, kao novi igrači Lučkog.