Izabranici Dine Skendera idu na svoje prvo gostovanje u nastavku sezone, a domaćin im je momčad Mladosti.

Momčad Osijeka II u subotu u 17. kolu Treće hrvatske nogometne lige „Istok“ gostuje u Ždralovima kod tamošnje Mladosti. Nakon pobjede na proljetnoj premijeri protiv Slavije u Gradskom vrtu, Osječani su izbili na čelnu poziciju s 29 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Bedem iz Ivankova. Jasno je da Bijelo-plavi žele zadržati prvo mjesto i nakon predstojećeg vikenda.

Vidjet ćemo s kojim ćemo sastavom istrčati u subotu. Neki su nam igrači „roviti“ i pitanje je hoće li moći nastupiti, a izvjesno je kako neće biti Lončara koji je priključen prvoj momčadi. No, svakako ćemo opet imati kvalitetan kadar, u to ne treba sumnjati. 

Prošlosezonski poraz je upozorenje

Trener Bijelo-plavih je podsjetio na posljednje gostovanje Osijeka II kod subotnjeg protivnika, upozoravajući da će opet biti zahtjevna utakmica:

Prošli puta smo tamo poraženi i to nam je dovoljno upozorenje. Riječ je o neugodnom gostovanju koje moramo dočekati maksimalno spremni i ozbiljni. Dakako da nikakvo podcjenjivanje ne dolazi u obzir jer će dosta toga ovisiti i o samome pristupu. I mene osobno zanima kako će to izgledati jer je svaki nastup i novi izazov za našu mladu momčad. Vjerujem da ćemo se prezentirati u kvalitetnom izdanju.