Naš je trećeligaša u Donjem gradu lako i uvjerljivo svladao Belišćane s 3:0 golovima Juranovića, Ćosića i Pongračića.

Petu uzastopnu pobjedu, četvrtu u drugom dijelu sezone ostvarili su nogometaši Osijeka II. U 20. kolu Treće HNL Istok Osječani su u Donjem gradu, na stadionu Olimpije, svladali momčad Belišća s 3:0 i zadržali vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Bijelo-plavi su proradili u nastavku kada su u tri navrata svladali protivničkog vratara. Cijelo vrijeme igralo se na polovici Belišćana koji su se isključivo branili, praktički i ne pomišljajući da bi mogli zaprijetiti Kukiću, pa su ostali bez izravnog udarca u okvir njegovih vratiju.

Odluka u samo dvije minute

Bijelo-plavi su poveli u 51. minuti i to iz kaznenog udarca. Bio je prekršaj nad Lončarom u šesnaestercu, a Juranović ne griješi s bijele točke za 1:0. Samo dvije minute kasnije domaćin je udvostručio svoju prednost. Juranović je ovaj puta izveo udarac iz kuta, a Ćosić se najbolje snalazi u velikoj gužvi pred gostujućim vratima i ubacuje iz blizine loptu u mrežu. Dominacija Osječana je nastavljena i nakon toga, da bi treći i posljednji pogodak u 73. minuti polučio Pongračić koji je bio u solo prodoru i onda s desetak metara pogodio lijevi kut.

Osijek II je igrao u sastavu: Kukić, Šalinović, Ćosić, Lončar, Hudeček, Talys. Žaper, Filipović (od 46. Durdov), Llanos (od 57. Soldić), Juranović i Šimičić (od 70. Pongračić).

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link