Naša je juniorska momčad odlično odigrala završnicu utakmice na Bikari u kojoj je postigla čak četiri pogotka.

Vrlo uvjerljiv nastup imala je juniorska momčad našeg prvoligaša koja je u prvenstvenoj utakmici HNL-a za mladež svladala Lokomotivu na Bikari s 5:0 (Mišković 2, Ivić, Bliznac i Magdić). Zanimljivo je istaknuti da su čak četiri pogotka postignuta u posljednjih desetak minuta, a Osječani su se ponovno probili na treće mjesto. Vodeći Hajduk ima 33 boda, slijedi Dinamo s 30, a Osijek ima 27 bodova, ali i utakmicu manje u odnosu na vodeći dvojac. Pioniri su gostovali na Poljudu gdje su poraženi s 2:1 (Conjar), a poraz su od Hajduka doživjeli i Kadeti u susretu koji je završen rezultatom 1:0.

Protiv Donjograđana 34:0!

U Prvoj Kvalitetnoj ligi mladeži Kadeti II su bili bolji od Graničara s 10:0 (Lišnić 3, Fingernagl i Galušić 2, Cimerman, Hajnal i Marodi), a Županjce su uvjerljivo svladali i Pioniri II s 13:0 (Lišnić 3, Korov, Ledinski i Sinković 2, Avdejev, Kos, Milić i Tretinjak po 1). Početnici su slavili u Đakovu gdje je bilo 4:1 (Grgić 2, Puljić i Tomić), a istim su rezultatom Mlađi pioniri u gostima nadigrali Čepin (Živković 3 i Lukadinović).

U Čepinu su igrali i naši Početnici koji su svoga domaćina pobijedili 3:0 (Grgić, Jukić i Majdenić). Limači su bili bolji od Olimpije s 11:0 (Sabo 3, Marković i Skeledžija 2, Janjić, N. Kurtović, Momčilović i Posavec). U ogledu Predpočetnika i njihovih vršnjaka iz Donjeg grada rezultat je bio čak 34:0 (Gagulić 7, Jaman i Mikić 6, Bertić i Mrkonjić 3, Bibić, Božić i Ižaković 2, Ivanković, Katić i Matić).

Uspješni i u Domaljevcu

Odigran je i jedan susret Druge KLM u kojem su Mlađi pioniri II gostovali u Dardi i svoga domaćina svladali s 10:0 (Konig, Rešetar i Živković 2, Đurković, Lukadinović, Novak i Žulj). Imali smo i prijateljsku utakmicu naših Predpočetnika koji su u Domaljevcu, u susjednoj Bosni i Hercegovini, nadigrali domaću momčad sa 7:3 (D. Jaman 4, Š. Jaman, Matić i Mikić). Već smo ranije pisali o osvojenom prvom i drugom mjestu Limača i Početnika na uskrsnom „Zeko kupu“ u Starim Jankovcima, kao i o pobjedama Juniora i Kadeta u polufinalnim ogledima Kupa Hrvatske protiv zagrebačkog Dinama.

Juniori: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link
Kadeti: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link
Pioniri: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link
Mlađi Pioniri: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link
Početnici: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link
Predpočetnici: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link
Limači: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link