Osječanima je domaćin momčad Varteksa koja je posljednja na tablici.

Momčad Osijeka II u srijedu, 11. travnja, mora odraditi zaostatak iz 19. kola Treće HNL Istok. Riječ je o susretu s Varteksom u Varaždinu u kojem će Osječani svakako nastojati nastaviti pobjedničku seriju koja ih je dovela na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Naime, Bijelo-plavi imaju 38 bodova i drže čelnu poziciju, bez obzira na utakmicu manje u odnosu na Bedem, BSK i Koprivnicu koji su prvi pratitelji našeg trećeligaša s dva boda manje. Inače, utakmica na stadionu SKUNC Sloboda trebala je biti odigrana 31. ožujka, ali je morala biti odgođena zbog veće količine vode na terenu.

Jesenas je Žaper presudio

Sudeći prema svim pokazateljima, izabranici Dine Skendera su jača i nedvojbeno kvalitetnija momčad u odnosu na Varaždince koji zauzimaju posljednje mjesto na tablici sa skromnih 13 bodova. U prvom dijelu sezone, sredinom rujna prošle godine, Osijek II je na svom terenu u Donjem gradu slavio protiv „Krojača“ s 2:0, a oba je pogotka postigao Mihael Žaper i to već u prvih deset minuta.

Dakle, tada je vrlo rano bilo riješeno pitanje pobjednika i nije bilo nikakve rezultatske neizvjesnosti. Kako će biti ove srijede, vidjet ćemo od 16,30 sati.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link