Bijelo-plavi su boljom igrom u drugom poluvremenu stigli do sva tri boda koja im je pogotkom osigurao Juranović.

Nogometaši Osijeka II nastavili su svoju uspješnu proljetnu seriju i na gostovanju kod Čepina. Slavili su u vrlo tvrdoj, žustroj i dosta nervoznoj utakmici s 1:0 i potvrdili status najozbiljnijeg kandidata za naslov prvaka Treće HNL Istok. Jedini pogodak postigao je Juranović u 79. minuti, a Bijelo-plavi su zaslužili bodove boljom igrom u drugom poluvremenu dok je prvo bilo izjednačeno i previše rastrgano, uz brojne prekide. Takva je igra više odgovarala domaćinu koji je agresivnim pristupom neutralizirao glavne poluge u igri Osječana.

Lijepa akcija za pobjedonosni pogodak

U drugom dijelu susreta Skenderovi izabranici su krenuli odlučnije i kombinatornije, pa su se počele redati i prilike. Lopta je uglavnom bila na polovici Čepina, Žaper i Pilj kontrolirali su sredinu terena, a Hudeček i Talys dobili su više prostora i mogućnost proboja po bočnim pozicijama. Durdov i Llanos uspjeli su pogoditi mrežu, međutim, oba puta je označeno zaleđe, no pritisak gostiju urodio je plodom u 77. minuti.

Čikvar je preciznom loptom doveo Hudečeka u situaciju za idealnu asistenciju prema Juranoviću koji je iskazao prisebnost u završnici i pogodio gornji desni kut za 0:1. Osijek II je igrao u sastavu: Kukić, Šalinović, Ćosić, Lončar, Hudeček, Talys, Žaper, Pilj, Llanos (od 65. Čikvar), Juranović (od 79. Jakšić) i Šimičić (od 61. Durdov).

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link