Četvrtoplasirani Koprivničani dočekuju vodeću momčad Osijeka II koja juriša prema naslovu prvaka.

Derbi 24. kola Treće HNL Istok na rasporedu je u ponedjeljak kada će snage odmjeriti Koprivnica i Osijek II. Bijelo-plavi drže prvu poziciju na tablici i trenutno imaju sedam bodova prednosti u odnosu na četvrtoplasirane Koprivničane koji sigurno posjeduju kvalitetu za mjesto u vodećem kvartetu.

Stoga očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu na Gradskom stadionu u Koprivnici, a Osječanima je to jedno od većih iskušenja u završnom dijelu sezone u kojoj imaju samo jedan cilj – osvojiti naslov prvaka.

Uzvratiti Koprivničanima za jedini domaći poraz

Skenderova momčad ima još jedan veliki motiv. Naime, u prvom međusobnom susretu, odigranom u listopadu prošle godine na stadionu Olimpije u Donjem gradu, gosti iz Podravine su uspjeli slaviti s 1:0 i nanijeti jedini poraz Osijeku II na domaćem terenu u ovoj natjecateljskoj godini.

Sada je prilika za uzvrat, a u tom slučaju malo bi tko do kraja Prvenstva mogao zaustaviti Žapera i suigrače na putu ka tituli. Stoga je ovo gostovanje u osječkim redovima ocijenjeno posebno važnim za konačno ostvarenje ambicija.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link