Našem je trećeligašu domaćin momčad Oriolika s kojom su se Osječani jesenas namučili da bi došli do pobjede.

U 26. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok momčad Osijeka II gostuje kod Oriolika u Oriovcu. Igrat će se u subotu, a Osječani su svjesni da ih ne očekuje nimalo lagana utakmica bez obzira na veliku bodovnu razliku (54 u odnosu na 29).

Prisjećaju se Bijelo-plavi svoga gostovanja u Varaždinu, kod protivnika koji se bori za opstanak, kada su jedini puta ove polusezone ostali bez punoga plijena (1:1). Taj im je dvoboj ostao kao svojevrsno upozorenje da se maksimalni angažman mora zadržati sve do kraja sezone.

Lončar je zabio za pobjedu

Kada su Osijek II i Oriolik igrali na stadionu osječke Olimpije, a bilo je to 29. listopada prošle godine, rezultat je bio 1:0 za našeg trećeligaša. Strijelac je u tom susretu bio Danijel Lončar u 52. minuti, a domaćin se morao prilično namučiti da bi ostvario pobjedu.

Dino Skender je u tom susretu na travnjak poslao jedanestoricu: Kukić, Čikvar, Ivić, Lončar, Talys, Žaper, Pušić, Rajić (od 77. Ikić), Ilić, Mišković (od 67. Bubalo) i Ripić (od 46. Durdov).  Sada su Osječani jači i kompaktniji, pa se nadamo nastavku njihove pobjedničke serije.

Treća HNL Istok: Ljestvica, strijelci, raspored i rezultati - link