Naš je drugoligaš u Murskoj Soboti igrao protiv Al-Fateha, a rezultat je bio neriješen 2:2.

Nogometaši Osijeka II odigrali su prvu utakmicu tijekom boravka na pripremama u Svetom Martinu na Muri. Suparnik im je bila momčad Al-Fateha iz Saudijske Arabije, a rezultat vrlo zanimljivog susreta bio je neriješen 2:2. Igralo se u Murskoj Soboti na stadionu NK Mura, uz dosta uzbuđenja na obje strane.

Poveli su Osječani golom Durdova nakon vrlo lijepe akcije i kombinacije s Ikićem. Bio je to rezultat prvog poluvremena, da bi se u nastavku promijenile postave, a postignuta su još tri pogotka. Saudijci su uspjeli ne samo izjednačiti, nego i preokrenuti rezultat u svoju korist.

Prekrasan gol Pluma!

Međutim, u završnici susreta Osijek II je poravnao prekrasnim golom Pluma koji nam je pristupio iz vinkovačke Cibalije. S gotovo 25 metara neobranjivo je pogodio rašlje i postavio konačnih 2:2.

Naš je drugoligaš u prvih 45 minuta igrao u sastavu: Barešić, Ivić, Stanić, Jalinous, Marin, Soldić, Vincetić, Caimacov, Blagogee, Ikić i Durdov. U drugom poluvremenu su zaigrali: Kukić, Šutalo, Ćosić, Llanos, Talys, Jakšić, Čakarić, Plum, Špoljarić, Juranović i Daku.