Osijek II je do 88. minute imao neriješen rezultat protiv Al Hazma iz Saudijske Arabije, a onda je primio dva pogotka.

Još su jednu utakmicu odigrali nogometaši Osijeka II tijekom 12-dnevnih priprema u Svetom Martinu na Muri. „Skoknuli“ su u slovenske Bakovce gdje ih je dočekala momčad Al Hazma, kluba iz Saudijske Arabije, koja je u prijateljskom ogledu pobijedila s 3:1. Do pobjede su došli u samome finišu utakmice, točnije u 88. i 90. minuti, iskoristivši pogreške i dekoncentraciju u suparničkim redovima.

Prethodno smo vidjeli ravnopravnu igru u kojoj je obostrano bilo šansi i za više pogodaka. Al Hazm je sretno poveo u 19. minuti nakon kiksa vratara Barešića, kada mu je povratnu loptu uputio Stanić. U završnici prvog dijela izjednačio je najbolji igrač susreta Pilj koji je odmjerenim udarcem pogodio sam donji desni kut.

Još dvije utakmice

Trener Dino Skender na teren je izveo kombiniranu postavu u kojoj su bili: Barešić, Ćosić, Ivić, Stanić (Jalinous), Čakarić, Marin, Soldić, Pilj, Caimacov, Pervan i Ikić (Durdov). Osječani će danas (srijeda) drugi puta na ovim pripremama odmjeriti snage s još jednim klubom iz Saudijske Arabije, visoko pozicioniranim Al Fatehom s kojim su prije nekoliko dana odigrali neriješeno 2:2. Posljednju provjeru uoči povratka kući, bijelo-plavi će imati u subotu u Varaždinu gdje će im se suprostaviti istoimeni drugoligaš.