Naš će drugoligaš u nedjelju navečer odigrati prvu domaću drugoligašku utakmicu.

Prvu domaću drugoligašku utakmicu nogometaši Osijeka u nedjelju će, od 19 sati, u Gradskom vrtu odigrati protiv Sesveta. Nakon remija na Šubićevcu, Osječani će pokušati ostvariti prvu pobjedu u novoj ligaškoj konkurenciji u kojoj se žele što bolje i uspješnije prezentirati.

Bilo je vrlo dobro većim dijelom susreta u Šibeniku. Šteta je što nismo uspjeli zadržati prednost od 2:0, posebno jer smo imali još neke prigode da to vodstvo bude i uvjerljivije. Kasnije smo dobili golove iz prekida i to nam je opomena da moramo biti čvršći i koncentriraniji u takvim situacijama, rekao je desni bočni u osječkom sastavu Matej Hudećek.

Nepoznanica većini protivnika

Sada treba razmišljati o Sesvećanima koji nam stižu u goste, a na startu su doživjeli minimalan poraz (1:2) od Dinama II.

I taj rezultat govori da je riječ o suparniku kojega neće biti lako pobijediti. Očekujem da će se oni kod nas postaviti dosta čvrsto, da neće srljati nego strpljivo čekati svoju priliku. Mi smo ipak nepoznanica većini klubova u Drugoj ligi, a rezultat iz Šibenika im je upozorenje da smo prilično dobri i kvalitetni. Sigurno je da nikomu neće biti lako s nama jer imamo vrlo dobru momčad koja može igrati na visokoj razini. Bilo bi zaista lijepo kada bismo u nedjelju navečer osvojili sva tri boda kao poticaj za dalje, poručio je Hudećek.