Dva će susjedna drugoligaša igrati u nedjelju s početkom u 16 sati, a osječki stoper vjeruje u osvajanje bodova.

Nogometaše Osijeka II u nedjelju očekuje susret 3. kola Druga HNL u kojem će gostovati kod najbližeg konkurenta, BSK-a iz Bijelog Brda. Ove su dvije momčadi bile najbolje prošle sezone u trećeligaškoj konkurencijji, a i u pripremnom razdoblju su tijekom ljeta odigrale dvije prijateljske utakmice. U Donjem gradu je bilo 3:1 za BSK na samom početku priprema, dok su nedavno u Bijelom Brdu Osječani pobijedili istim rezultatom.

Činjenica je da se međusobno jako dobro poznajemo. Ima u njihovim redovima i onih igrača koji su donedavno bili kod nas, tako da sumnjam da može biti nekih posebnih taktičkih iznenađenja. Ne mislim da će nam biti nimalo lako, ali ipak vjerujem u još jednu pobjedu, rekao nam je Danijel Lončar, prvotimac koji će i ovoga vikenda nastupiti za Osijek II.

„Neće nas zavarati njihovi porazi“

BSK ima dva poraza na startu sezone. Prvo je pomalo nesretno izgubio od Varaždina na domaćem terenu u samome finišu susreta, a onda je bez ijednog boda ostao i na gostovanju kod Dinama II.

Neće nas ta činjenica opustiti i prevariti. Oni su protiv Varaždinaca kod rezultata 0:0 desetak minuta prije kraja propustili realizirati jedanaesterac, a u Zagrebu su na poluvremenu imali prednost od 1:0. Dakle, nije baš da ih je jednostavno svladati. Tako moramo i pristupiti utakmici, najozbiljnije od prve minute.

Osječani su izgledali dosta dobro i u Šibeniku i na domaćem terenu protiv Sesveta, a trenutno na svom kontu imaju četiri boda.

Želimo novu pobjedu, to je sasvim jasno. Imamo kvalitetu, motiv je također neupitan, tako da sam i ovaj puta optimist. Iako nećemo biti kompletni, kadar nam je dovoljno širok da bismo odigrali kako to i naš trener bude tražio od nas i osvojili bodove, zaključio je Lončar.