Na rasporedu je četvrto kolo Druge hrvatske lige, a Osijek II u Gradskom vrtu ne namjerava ispustiti bodove.

Drugu domaću utakmicu u petak će, od 18 sati, odigrati nogometaši Osijeka II u natjecanju Druge hrvatske lige. U goste im stiže Lučko iz Zagreba koje je u prethodna tri kola osvojilo šest bodova uz dvije pobjede i jedan poraz, dok su Bijelo-plavi na jednoj pobjedi i dva remija s pet bodova na svom kontu. Stoper našeg drugoligaša Robert Ćosić u najavi susreta ističe:

Naravno da želimo i drugu pobjedu u Gradskom vrtu. Bili smo nedavno bolji od Sesveta, vjerujem da možemo i ovaj puta slaviti, bez obzira što je Lučko trenutno ispred nas. Vjerujem da ćemo ih preskočiti nakon međusobnog dvoboja.

Goste nije lako „probiti“

Ćosić prati sve što se događa i u drugim klubovima s kojima se Osijek II ove sezone natječe, pa je i za predstojećeg protivnika imao ponešto za reći:

Dobra momčad, u svakom slučaju. Otišlo im je dosta igrača u prijelaznom roku, ali su ih kvalitetno nadomjestili. Primili su dva gola u tri utakmice, znači da ih baš i nije lako „probiti“ odostraga, a dosta im pritom pomažu i veznjaci. No, mislim da ćemo pronaći rješenje da ih nadmudrimo na terenu.

Pobjedom potvrditi dobru atmosferu

Iako trener Osječana Dino Skender ima određenih problema s igračima koji su se požalili na ozljede i propustili nekoliko treninga, domaćin će učiniti sve kako bi osvojio sva tri boda…

Mora biti tako! Dobro radimo na treninzima, atmosfera je vrlo pozitivna i želimo to učestalo potvrđivati i našim rezultatima. Nismo još izgubili u Drugoj ligi, a s obzirom da nam je želja biti u gornjem domu, za to nam treba i što više pobjeda, posebno na domaćem terenu. Neka takav ishod bude u petak i svi ćemo biti zadovoljni, naglasio je Ćosić.