Bijelo-plavi u drugoligaškom natjecanju trenutno imaju bod manje od svog nedjeljnog protivnika.

Nakon nes(p)retnog poraza u Dugopolju, momčad našeg drugoligaša u nedjelju očekuje domaći dvoboj s Hajdukom II. Splićani su sedmi na tablici sa 7 osvojenih bodova, dok su Bijelo-plavi trenutno dvije stepenice niže s bodom manje. Dosta toga ukazuje na to da bi utakmica u Gradskom vrtu mogla biti vrlo zanimljiva…

I ja mislim da će biti tako. Oni su u prošlom kolu dobili Dinamo II, mi nismo imali sreće protiv Dugopolja i suočili smo se s prvim porazom. Mislim da smo i u Bijelom Brdu i protiv Lučkog kod kuće, pa i prošle nedjelje igrom zaslužili puno više od ostvarenog učinka, odnosno dva osvojena boda. Sada nas zanima samo pobjeda na domaćem terenu, u najavi nedjeljnog dvoboja ističe osječki veznjak Hrvoje Plum.

Zanimljivo i za publiku

Splićani su samo jednu od pet utakmica odigrali na Poljudu. U svim ostalim dvobojima su gostovali, a Plum ističe kako su kompaktna momčad koja ima prepoznatljivi stil igre:

Mladi su i poletni, već neko vrijeme igraju zajedno, bez nekih većih promjena u sastavu. Bit će to zanimljiv ogled i za navijače jer će sigurno vidjeti kvalitetnu predstavu. Dakako da vjerujem u osvajanje bodova.

„Još nisam maksimalno spreman“

Što se Osijeka II tiče, u nekim je prethodnim utakmicama izostala realizacija, baš kao i u prvoj momčadi našeg prvoligaša…

Šansi je bilo, bit će ih sigurno i protiv Hajduka II. Imamo mladost koja obećava i sigurno ima potencijala, a tu je i nekolicina nas iskusnijih što se tiče igračkog staža. Osobno još nisam sto posto spreman, nedostaje mi onaj uvodni dio priprema jer sam se nešto kasnije priključio suigračima. Nadam se da ću što prije biti na potrebnoj razini, zaključio je Plum.