Napadač Osječana igrao je u drugom poluvremenu i dao je svoj vrlo značajan doprinos rezultatskom preokretu (3:1).

Odlična je atmosfera vladala u svlačionici našeg drugoligaša nakon odličnog nastupa i pobjede nad Hajdukom II u Gradskom vrtu (3:1). U ovom susretu Osječani su silno željeli sva tri boda kako bi se odmaknuli od zone u kojoj nikako ne žele biti na prvenstvenoj ljestvici, a i trijumf nad Splićanima ima posebnu draž...

Bila je odlična utakmica, vjerujem i zanimljiva svima za gledanje. Hajduk se bolje snalazio u prvih pola sata, stvorio je nekoliko zaista lijepih šansi, zasluženo je i došao u vodstvo, dok smo mi bili u nekakvom grču. U završnici prvog dijela su se već stvari počele polako mijenjati, pa smo i mi, promjenom formacije, došli u dvije, tri zrele situacije za izjednačenje. U nastavku je sve bilo na našoj strani i zasluženo smo slavili, rekao je Tomislav Štrkalj koji je odlično odradio drugi dio susreta, kada je ušao u igru.

Na vrijeme promijenili formaciju

Osijek II je sva tri gola postigao u drugom poluvremenu koje mu je zasigurno bilo i najbolje od početka ove sezone.

Trener je uočio što trebamo promijeniti u načinu igre, napravio je i neke zamjene, pa smo bili stalno opasni i stvarali prilike. Iz lijepih akcija smo postigli golove, mislim da nam je još jedan neopravdano poništen, a od svega je najvažnije da smo ostvarili vrlo važnu pobjedu. Splićani su kvalitetna momčad, vidjeli smo to i ovaj puta, ali smo bili uporni, nijednog trenutka se nismo predavali, a pokazali smo da možemo biti i efikasni.

Odlična uvertira uoči derbija

On i Špoljarić su pokazali da mogu nositi ovu momčad što se od njih, uostalom, i očekuje  kao  igrača koji su već bili i u najboljem sastavu Bijelo-plavih...

Drago mi je što je Josip zabio dva gola, a veselim se, naravno, i svome pogotku i asistenciji. Dali smo obojica neki svoj doprinos, ali su za pobjedu zaslužni i svi ostali, počevši od vratara Kukića koji nas je spašavao u nekoliko navrata. Ovo nam je poticaj za dalje, a nadam se i odlična uvertira za predstojeći prvoligaški derbi s Hajdukom na Poljudu.