Naš je drugoligaš u nastavku susreta odličnom igrom došao do rezultatskog preokreta i važnih bodova.

Vrlo je zanimljiv bio ogled između drugih momčadi Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu. Od prvog, pa sve do posljednjeg zvižduka koprivničke sutkinje Ivane Martinčić zaista su se nizala uzbuđenja na terenu, uz pregršt prigoda na obje strane. Osječani su na kraju zasluženo slavili jer su pokazali više spretnosti i koncentracije pred suparničkim vratima, pa su triput pogađali Ljubićevu mrežu. Gosti su zabili jednom, a imali su još dosta situacija koje su mogli okruniti golovima.

Novi golovi Špoljarića

Prvih pola sata pripalo je Splićanima koji su nizali prigode, a Šego je pogodio i vratnicu. U dva navrata u tom se razdoblju iskazao osječki vratar Kukić, obranivši teške udarce Šehića i Šege, ali je bio nemoćan u 26. minuti kada ga je svladao Bradarić. I tada je Dino Skender odlučio promijeniti formaciju, prepoznavši situaciju koja nije slutila na dobro. Dodatna je reakcija uslijedila prije početka drugog poluvremena kada je u igru poslao Štrkalja i Dakua, što se pokazalo odličnim potezom. Osijek II je odlično odradio taj dio dvoboja i preokrenuo rezultat u svoju korist. Iskazao se golgeter Špoljarić s dva nova prvenstvena pogotka, jedan je dodan i Štrkalj za potvrdu važne pobjede nad vrlo dobrim protivnikom.

Odlična reakcija s klupe

Nakon takve predstave njegove momčadi Skender je izrazio zadovoljstvo načinom na koji su Bijelo-plavi osvojili bodove:

Ušli smo nekako uplašeno u utakmicu, valjda zbog toga jer smo prije početka pogledali tablicu i malo se „štrecnuli“ gdje bi nas eventualni rezultatski neuspjeh mogao dovesti. Hajduk je dominirao, da bismo od neke 30. minute počeli usmjeravati susret u drugom pravcu. Promijenili smo sustav, uveli nove igrače koji su odlično reagirali s klupe, a borbenost i htijenje bili su na najvišoj razini. Sada puno mirnije čekamo gostujući dvoboj s Kustošijom, rekao je trener našeg drugoligaša.