Domaćin Osječanima je momčad koja zauzima četvrtu poziciju na ljestvici s bodom više u odnosu na Bijelo-plave.

Već u petak nogometaši Osijeka II nastavljaju prvenstvenu utrku u Drugoj HNL. Ovaj puta idu u goste zagrebačkoj Kustošiji koja je trenutno četvrta na tablici s bodom više i stepenicu iznad našeg drugoligaša. Osječki lijevi bočni i jedan od najstandardnijih igrača Bijelo-plavih, Oliveira Talys s dosta optimizma iščekuje ovaj susret:

Imamo jako dobru momčad i mislim da smo u mnogim utakmicama to i pokazali. Posjedujemo kvalitetu, to nije upitno. Mislim da imamo puno potencijala da u svakoj utakmici možemo razmišljati o pobjedi. Tako se pripremamo i za ovo gostovanje, ističe naš Brazilac koji se vrlo dobro sporazumijeva na hrvatskom jeziku.

Ponoviti izdanje iz ogleda s Hajdukom

Talys se malo osvrnuo i na protekle nastupe u kojima je bilo i uspona i padova:

Neke smo bodove ispustili zbog naših pogrešaka. Bilo je dekoncentracije i propusta, pa nismo ostvarili ono što smo mogli i trebali u Šibeniku, Bijelom Brdu i Dugopolju. No, uvijek smo dali sve od sebe. Protiv Hajduka smo u nekih 60 minuta pokazali svoju kvalitetu i to treba češće ponavljati.

Kustošija je opasan protivnik kojega su Osječani pobijedili u prijateljskom ogledu prije početka sezone. No, sada je u pitanju borba za bodove i posao će biti puno teži…

Dobri su, posebno kod kuće, međutim, mi trebamo pokazati našu igru. U gostima smo imali dva remija, sada se moramo potruditi da prvi puta ove sezone osvojimo sva tri boda izvan Osijeka. Nadam se da će tako i biti iako su oni sigurno kvalitetni što potvrđuje i njihov plasman na tablici, dodao je Talys.