Susret između našeg drugoligaša i vodećeg Varaždina igra se u subotu od 15 sati u Gradskom vrtu.

U vrlo pozitivnom ozračju nogometaši Osijeka II dočekuju predstojeći drugoligaški derbi s Varaždinom u Gradskom vrtu (subota u 15 sati). Osječani su s tri osvojena boda u gostima kod Kustošije dosegnuli plasman među četiri vodeće momčadi na prvenstvenoj ljestvici i u tom društvu žele i ostati.

Naravno da je nakon dvije uzastopne pobjede dobra atmosfera. Igramo dobro i osvajamo bodove, što je uvijek najvažnije. Očekujem nastavak pozitivnog niza, u subotu svakako idemo po tri nova boda. Igramo kod kuće, a nadam se da će doći i veći broj gledatelja jer je to svakako derbi, ističe u najavi centralni branič našeg drugoligaša Robert Ćosić.

U nadigravanje s liderom

Varaždinci su vodeći na tablici s 15 bodova, dok su ih Bijelo-plavi osvojili tri manje. Za očekivati je kvalitetnu i zanimljivu utakmicu.

Oni su vrlo kvalitetna i najiskusnija momčad u Ligi i s pravom „pucaju“ na sam vrh i ulazak u Prvu ligu. Međutim, morat će se itekako namučiti protiv nas. Nadigrat ćemo se, pa ćemo vidjeti kako će na kraju završiti. Uz potporu naše Kohorte, vjerujem da možemo i treći puta uzastopce slaviti.

U osječkim redovima ovaj puta neće biti požutjelih Radeljića i Dakua koji su ionako zauzeti reprezentativnim obvezama baš kao i Caimacov. Nema ni veznjaka Pluma kojega je Zekić poveo sa svojim izabranicima na mini-pripreme u Veliku, a isto se odnosi i na stopera Lončara.