Momčad našeg drugoligaša u nedjelju će gostovati u Maksimiru kod Dinama II kojemu trenutno bježi dva boda.

Osječki drugoligaš odlično igra u derbijima što je potvrdio protiv Hajduka i Varaždina koje je uvjerljivo svladao u Gradskom vrtu. U nedjelju će Osječani odigrati još jedan derbi, ovaj puta s Dinamom II u Maksimiru. Nakon tri uzastopne pobjede, naša momčad će dobru formu svakako nastojati potvrditi i u ogledu s Modrima.

Zaista dobro igramo, podigli smo i razinu efikasnosti, a gledajući na osnovu toga sigurno se imamo čemu nadati i u Zagrebu. Uostalom, dijelimo vodeću poziciju na tablici, moramo se tako i ponašati na terenu, postaviti se hrabro kao i do sada i vjerovati u uspjeh, rekao je ponajbolji igrač Osijeka II i jedan od vodećih strijelaca Druge lige, Josip Špoljarić.

Iskazali se kao kolektiv

Za Dinamo II se osječka momčad priprema kao i za sve ostale dvoboje. O sastavu će odlučiti trener Skender sa svojim pomoćnicima.

Neki nam se igrači vraćaju iz svojih reprezentacija, a imamo i onih koji su priključeni A momčadi. Kapetan Žaper nam je bolestan, pa ćemo vidjeti za koga će se trener odlučiti. Dosad smo se se iskazali kao kolektiv, tako bi trebalo biti i u nedjelju. Kada smo u takvom izdanju, svakoga možemo pobijediti.

Bit će sigurno zanimljiv ogled

Suparnik je neupitno kvalitetan, igra na svom terenu i želi preskočiti Bijelo-plave na tablici. No, Špoljarić poručuje da će se dosta toga pitati i goste…

Naša je serija pobjednička, a oni su u zadnje tri utakmice prvo izgubili kod kuće od Kustošije, potom su uvjerljivo svladali Varaždin u gostima i odigrali neriješeno u Solinu. To su dečki iz Dinamove škole, jasno je da su dobri i da se stalno žele dokazivati, kao i mi u Osijeku. Bit će to sigurno zanimljiv ogled svima koji će ga pogledati.