Naš je drugoligaš izgubio na gostovanju kod Dinama II sa 4:1 iako je prvi poveo...

Nogometaši Osijeka II nisu uspjeli ostvariti pozitivan rezultat na gostovanju kod druge momčadi Dinama u Zagrebu. Domaćin je slavio sa 4:1, a Osječanima je to drugi poraz u drugoligaškom natjecanju.

Brzo smo, već u 2. minuti poveli preko Spoljarića koji je nakon toga imao i 'zicer' za 0:2. Nije uspio postići još jedan pogodak i onda smo u svega dvije minute dvaput kapitulirali. Oba puta nam je zabio Šitum, a moj je dojam da smo prelagano ispustili prednost, rekao je trener Osječana Dino Skender.

'Penal' prelomio utakmicu

Do odlaska na odmor vodila se zanimljiva borba na terenu u kojoj se rezultat mogao promijeniti...

Bilo je situacija za izjednačenje, ali ih nismo iskoristili. I onda, početkom nastavka, dosuđen je sumnjivi jedanaesterac za domaćina i tada je praktički susret i odlučen. Doduše, pokušavali smo mi i dalje izboriti povoljniji rezultat, no ovaj puta nije išlo. U finišu smo dobili i četvrti gol, pa je na kraju nas poraz nerealno visok.

Šitum je bio prevaga

Za Dinamo II su igrali i neki prvotimci, sto je bila prevaga u korist Modrih:

Šitum je pokazao svoju kvalitetu, bio je i Moro u sastavu, tako da su imali jake individualce. Inače, bila je to zanimljiva i tvrda utakmica. Iako ne volim govoriti o suđenju, mislim da je prestrogo dosuđen kazneni udarac za protivnika. Isto tako stoji da smo jeftino primili golove, a tako se ne može do pozitivnog ishoda u Maksimiru, dodao je Skender.