Najbolji strijelac naše momčadi mrežu domaćina uspio je zatresti u samom finišu, u 87. minuti susreta.

Vratili su se nogometaši Osijeka II na pobjednički kolosijek. Izjave da ih poraz u Maksimiru nije uzdrmao dobile su potvrdu na drugom uzastopnom gostovanju, ovaj puta kod Solina. Osječani su slavili s 1:0 golom Josipa Špoljarića u 87. minuti.

Važna pobjeda, u svakom slučaju. Rekao bih i zaslužena. Tamo je teško igrati i osvajati bodove jer su oni u situaciji da im svaka utakmica jako puno znači u borbi za opstanak. Padala je kiša, nije to bilo baš lako „izvući“ od početka do kraja, ali smo uspjeli. Ostajemo i dalje pri samome vrhu, gdje nam je i mjesto, rekao je strijelac pobjedničkog pogotka.

Obrana zaslužuje posebne pohvale

Na stadionu „Pokraj Jadra“ Bijelo-plavi su imali ozbiljno iskušenje jer se znalo da će domaćin uložiti maksimum napora da bi ostvario pozitivan rezultat…

Dobro smo se pripremili za sve one što nas je čekalo u Solinu. Utakmica je baš bila tvrda, moram pohvaliti našu obranu koja je cijelo vrijeme djelovala sigurno i pripadaju joj velike zasluge za ovu pobjedu. Sada nam dolazi Zadar i očekujem da ćemo slaviti i u toj utakmici.

Špoljarić je ponovno bio strijelac i to mu je već sedmi pogodak od početka sezone…

Kukić je ispucao loptu daleko na njihovu polovicu, Durdov je dobro „prenio“ prema meni koji sam utrčavao i imao dovoljno koncentracije i preciznosti pogoditi mrežu. Domaćin više nije imao vremena ništa učiniti jer je bio sam finiš susreta.