Susret našeg drugoligaša s nekadašnjim prvoligašem ovoga ponedjeljka počinje u 14 sati.

Nakon svih onih uzbuđenja koje smo vidjeli u derbiju HT Prve hrvatske lige između Osijeka i Dinama, u Gradskom vrtu se ovoga ponedjeljka igra još jedna utakmica. Riječ je o drugoligaškom dvoboju u kojem će snage odmjeriti Osijek II i nekadašnji prvoligaš Zadar. Susret počinje u 14 sati.

Zadrane se mora respektirati, to je kvalitetna momčad što su pokazali i svojim igrama i rezultatima. No, mi smo domaćini, rekao bih da igramo dobro i naravno da želimo osvojiti nove bodove. Bilo bi lijepo pobjedu u Solinu potvrdi novim trijumfom na našem terenu, ističe trener Dino Skender.

Zadržati mjesto pri vrhu ljestvice

Osječani ovaj susret dočekuju na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa 18 bodova, dok su Zadrani na sedmoj poziciji s tri boda manje. Da ih se mora uvažavati kao vrlo ozbiljnog suparnika svjedoči i remi kojega su ostvarili u gostima kod Varaždina i pobjeda nad Hajdukom II u Stanovima. Župan, Jerbić, Blažević i ostali sigurno mogu prezentirati dobar nogomet, međutim, Bijelo-plavi su do sada ipak pokazali više i s pravom se nadaju punom pogotku. U svakom slučaju, naša će momčad krenuti po svoju šestu ovosezonsku pobjedu.