Osječani su imali vodstvo golom Špoljarića, ali je Međimurje uspjelo preokrenuti rezultat u svoju korist.

Osijek II je ostao praznih ruku u Čakovcu i to mu gostovanje i dalje ostaje vrlo neugodno. Međimurje je slavilo s 2:1 nakon što su Bijelo-plavi, golom Špoljarića u 48. minuti poslije idealne asistencije Dakua, imali rezultatsku prednost. Ona je potrajala do 60. minute kada je izjednačio Patafta, a domaćinu je i preostala dva boda donio Režić odlično izvedenim „slobodnjakom“. Tada je već započela sudačka nadoknada vremena…

Šteta što smo izgubili, mislim da igrom nismo zaslužili poraz i da bi neodlučeno bio puno realniji ishod. Režić nam je i prije dvije godine, dok smo igrali u Trećoj ligi, zabio gotovo na isti način, iz slobodnog udarca. Sada je to uspio ponoviti i ostali smo bez ijednog boda. Nije to bilo loše što se same igre tiče, ali što vrijedi pričati o tomu kada smo izgubili. Teško mi je to prihvatiti jer smo se kući morali vratiti neporaženi, barem s remijem, rekao je osječki stoper Danijel Lončar.

Prerano se zadovoljili postignutim

Utakmica je bila obostrano sasvim otvorena, a sve ono zanimljivo i uzbudljivo događalo se u drugih 45 minuta kada smo vidjeli i tri pogotka.

U prvom poluvremenu baš i nije bilo nekih prilika, a u drugom smo zabili na vrijeme i onda se nekako zadovoljili postignutim. Očito prerano i nepotrebno. Izgubili smo ritam igre, oni su nas počeli pritiskati i stvorili neke šanse, da bi uspjeli i izjednačiti. Do kraja je sve bilo obostrano otvoreno, imali smo dvije odlične prigode, doduše imali su i oni situacije koje su mogli realizirati, da bi u posljednjim minutama njihov kapetan odlučio pobjednika iz tog nesretnog slobodnog udarca, dodao je Lončar.