Naš drugoligaš u subotu u Gradskom vrtu i(13,30) igra posljednju utakmicu u prvom dijelu sezone.

U posljednjem kolu jesenskog dijela Druge hrvatske nogometne lige momčad Osijeka II će igrati s Hrvatskim dragovoljcem u Gradskom vrtu. Utakmica je na rasporedu u subotu, 17. studenoga, od 13,30 sati, a Osječani se od domaće publike i polusezone žele oprostiti pobjedom koju nisu uspjeli ostvariti prošle subote u Čakovcu.

Baš nismo imali sreće protiv Međimurja. Dobijemo gol u posljednjoj minuti iz slobodnog udarca, a prije toga propustimo dvije „mrtve“ šanse za naše vodstvo, vjerojatno vrijedno i tri boda. Bilo nam je krivo što smo u tim okolnostima ostali praznih ruku, ističe Matej Hudeček.

Vrlo bitni bodovi na rastanku

Naš mladi reprezentativac iz selekcije U-20 ovih je dana angažiran upravo u nacionalnoj vrsti, a u Osijek se vraća u petak kada će se pridružiti klupskim suigračima.

Moramo dobiti utakmicu s Dragovoljcem, to nam je jako bitno prije odlaska na zimsku stanku. S tim bodovima zadržali bismo mjesto pri samome vrhu tablice, a i zahvalili navijačima koji su nas pratili od samoga početka. Pobjeda donosi mirno ozračje i ugodnu atmosferu, koja bi nas dočekala na početku priprema za drugoligaško proljeće.

Gosti će već negdje popustiti

Što se HD-a tiče, Hudećek kaže da ih nije baš previše pratio u dosadašnjem dijelu sezone i da o njima ne stvara percepciju isključivo na osnovu plasmana i dosadašnjeg učinka:

Oni su u donjem dijelu i  sigurno im svaki bod puno znači. Kod nas će se zgusnuti u čvršćem bloku na svojoj polovici tražeći prilike iz protunapada. Očekujem da će biti tvrdi i oprezni, no ako ih konstantno budemo pritiskali, sigurno će u određenim trenucima popustiti.