Naš je pouzdani stoper vrlo zadovoljan načinom na koji su Bijelo-plavi odigrali posljednju utakmicu ove jeseni.

Golovima Špoljarića (2) i Pilja, nogometaši Osijeka II svladali su Hrvatski dragovoljac s 3:1 u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone u Drugoj HNL. Iako su gosti prvi došli u vodstvo pogotkom Ćorića s bijele točke ipak su na kraju morali priznati domaćinu da je bio puno bolji, što se očitovalo i u konačnom ishodu.

Drago mi je da smo nakon onog nesretnog poraza od Međimurja polusezonu okončali dobrom igrom i pobjedom pred našom publikom. Ostvarili smo očekivano, pripremajući se cijeli tjedan vrlo ozbiljno i misleći samo na ovu utakmicu. Bodovi su nam najljepša nagrada prije odlaska na odmor, rekao je Ricardo Bagadur, pouzdani stoper našeg drugoligaša.

Presretan zbog dolaska u Osijek

Riječanin u osječkim redovima već je dosta toga prošao u svojoj igračkoj karijeri iako su mu tek 23 godine. U gradu na Dravi mu je, kaže, i više nego dobro:

Presretan sam što sam dio ovoga Kluba i ovog lijepog projekta. Što se pak tiče mojih igara, uvijek sebe gledam u kontekstu onoga što pokazuje cijela momčad. Pripremali smo se na to da će Hrvatski dragovoljac biti zgusnut u sredini i da će se povući pred svoja vrata, bili smo spremni i za njihove kontre te po svemu zaslužili pobjedu. Cijela momčad je bila na potrebnoj razini i svima bih čestitao na pobjedi.

Na pitanje očekuje li i on, kao još neki igrači iz Osijeka II, priliku i u prvoligaškom sastavu Bijelo-plavih, Bagadur je odgovorio:

O tomu odlučuju treneri i oni koji se bave sportskom politikom u Klubu. Moje je jedino da dajem sve od sebe u svakom trenutku, a trenutno je to angažman u Osijeku II. Potpuno sam posvećen svakom treningu i svakoj utakmicu, a vidjet ćemo što će donijeti budućnost.