Puno je igrača iz B momčadi trenutno pod Zekićevom paskom, tako da će se kadar nešto kasnije kompletirati

Prvo okupljanje u novoj kalendarskoj godini na stadionu u Gradskom vrtu imali su nogometaši Osijeka II koji su započeli pripreme za proljetnu polusezonu u Drugoj hrvatskoj ligi. Stručnom stožeru na čelu s Dinom Skenderom odazvali su se trenutno raspoloživi igrači, budući da je veći broj onih koji su jesenas igrali za B momčad Osijeka, a trenutno su pod Zekićevom paskom na Kvarneru.

Lončar, Šutalo, Radeljić, Bagadur, Marin, Pilj i Špoljarić su na pripremama u Malom Lošinju, a pridružit će im se i Talys. Osim toga, za nas su u prvom dijelu sezone ponekad igrali Štrkalj i Pervan koji sada traže novu sredinu dok se Plum oporavlja od operacije trbušnog zida. S nama nije ni Juranović koji je otišao na posudbu u Rudeš. Neke smo igrače i mi vratili s posudbe, a još je prerano govoriti s kojim ćemo kadrom nastaviti natjecanje, pojasnio je Skender.

Ima i novih lica

Na prvom su okupljanju bili: Kukić, Barešić, Žaper, Ćosić, Magdić, Gačić (na probi iz Čepina), Jakšić, A. Barišić, Lišnić, Hudećek, Čakarić, Benić, Pavičić, Kuprešak, Soldić, M' Pinda, Bliznac, Caimacov, Llanos, Čikvar, Daku, Durdov te nova lica Kolega (došao iz Kustošije) i Hranjec (Lokomotiva). Prvih dana će se raditi na testiranju igrača, a one prave trenažne aktivnosti počinju od ponedjeljka, 14. siječnja. Najznačajniji dio priprema momčad Osijeka II će odraditi u Istri kada bi se trebao kompletirati i kadar za drugu polusezonu koja počinje 2. ožujka. Tada će na našem stadionu gostovati jesenski prvak Šibenik. Podsjećamo da Osječani trenutno zauzimaju treće mjesto iza Šibenčana i momčadi Dinama II kojima su bodovno jako blizu.