Trenutno najbolja jedanaestorica našeg drugoligaša svladala je rivala iz Bijelog Brda, a pričuve su poražene od Cibalije.

Nogometaši Osijeka II imali su posljednje provjere uoči skorašnjeg nastavka natjecanja u Drugoj HNL. Prvo je nominalno pričuvna momčad odmjerila snage s trećeligašem Cibalijom na stadionu Olimpije u Donjem gradu, a rezultat je bio 3:0 za Vinkovčane. Bijelo-plavi su u tom susretu zaigrali u sastavu: Barešić, Almeida, Šipura, Hudećek, Lišnić, Soldić, M'Pinda, Todorov, Plum, Bliznac i Durdov. Još su nastupili Androšević i Šimunić.

Strijelci Daku, Caimacov i Kolega

Istoga dana, samo na drugom terenu, na igralištu NK Grabovac, trenutno najbolji sastav našeg drugoligaša za protivnika je imao već tradicionalnog rivala BSK iz Bijelog Brda. Rezultat je bio 3:2 za Osječane, a među strijelce su se upisali Daku, Caimacov i Kolega. U osječkoj momčadi igrali su: Kukić, Ćosić, Gačić, Radeljić, Todoroski, Talys, Žaper, Soldić, Caimacov, Kolega i Daku. Zbog ozljeda su izostali Dago, Čakarić i Bagadur. Drugoligaši prvenstvenu utrku nastavljaju idućega vikenda kada će u Gradskom vrtu gostovati vodeći Šibenik.