Naš drugoligaš je ovoga petka na prvom gostovanju u drugom dijelu sezone na kojem želi osvojiti nove bodove.

Momčad Osijeka II ovoga petka gostuje u Sesvetama gdje će protiv istoimenog drugoligaša, u susretu 15. kola, nastojati potvrditi pobjedu protiv Šibenika, ostvarenu prije sedam dana u Gradskom vrtu. Osječani su na put krenuli s puno optimizma, na koji svakako imaju i pravo, posebice u kontekstu trenutnog položaja na tablici. Naime, Osječani su bodovno izjednačeni sa Šibenčanima i nalaze se na samome vrhu ljestvice.

Je, sve je to lijepo, ali ne mora biti presudno za ostvarenje još jednog pozitivnog rezultata. Pokazali smo u derbiju dosta dobrih stvari, krenuli dobro u nastavak sezone, no treba držati takav ritam, što neće biti baš lako. Puno je dobrih, kvalitetnih momčadi u ovoj Ligi, među njima su i Sesvete, pa očekujem sve samo ne laku zadaću na ovom gostovanju, rekao je trener Bijelo-plavih Dino Skender.

Vrlo zahtjevna utakmica

Sesvećani su u prvoj polusezoni u Osijeku poraženi s 1:0 i tada se vidjelo da su neugodan takmac koji teško gubi utakmice.

U prošlom kolu su to potvrdili i gostima kod Dinama II. Nisu izgubili, osvojili su bod, što je i nama sasvim dovoljno upozorenje da ih moram shvatiti najozbiljnije. I hoćemo, budući da jako dobro znamo što bi značilo i najmanje opuštanje. Bit će to vrlo zahtjevan ogled za nas, posebice jer se moramo suočiti i s nekim izostancima. No, vjerujem da ćemo biti na dovoljno dobroj razini kako bismo ostvarili ono što priželjkujemo.

Neki moraju izostati

Zbog ozljeda će izostati Bagadur i Daku, u sastavu neće biti ni Šutala koji ostaje na raspolaganju Zoranu Zekiću…

Uskočit će neki drugi igrači, koji su također dobro odradili pripreme i zaslužuju priliku. Neki su imali određenih problema, no sada bi trebali biti spremni dati svoj doprinos našem dobrom izdanju u Sesvetama. Bio bih jako zadovoljan da ponovimo veći dio onoga što smo prezentirali protiv Šibenčana, nadam se da će tako i biti.