Domaćin je u prvenstvenoj utakmici slavio s 3:1, a čak tri pogotka su postignuta iz kaznenih udaraca.

Nogometaši Osijeka II izgubili su u gostima od momčadi Sesveta rezultatom 3:1. Domaćin je došao do bodova u susretu kojega su obilježila tri dosuđena jedanaesterca, dva u korist Sesvećana i jedan za Bijelo-plave. Na kraju su Osječani ostali bez ijednog boda, prvenstveno zbog svojih pogrešaka.

Čudna utakmica, u kojoj mi u igri nismo bili tako loši, a dobili smo tri gola. Bila su ta dva „penala“, prvi već u 6. minuti, pa smo odmah došli u rezultatski minus. Nešto smo pokušavali napraviti, da bi nakon pola sata protivnik došao i do dva gola prednosti. Poslije su uslijedile i neke naše šanse, međutim, ovaj puta to nije bio naš dan, pričao nam je kapetan našeg drugoligaša Mihael Žaper.

Rizik od drugog žutog kartona

Između dva poluvremena dogovor u svlačionici je bio da se preuzme više rizika i pokuša nešto učiniti kako bi se vratila neizvjesnost. No, scenarij je bio sličan kao u prvom dijelu…

Opet su Sesvete imale jedanaesterac, a nakon 3:0 bilo je teško igrati. Trener je odlučio ostaviti me u svlačionici tijekom odmora jer sam imao žuti karton, pa je postojao rizik i od druge opomene, budući da je cijela momčad morala podignuti razinu agresivnosti. U samoj završnici uspjeli smo tek smanjiti rezultat, kada je Marin bio siguran s bijele točke. Moramo popraviti dojam u sljedećem susretu i pobijediti BSK na svom terenu, zaključio je Žaper.

Foto: Davor Javorović/Pixsell