Naš drugoligaš želi nastaviti s vrlo dobrim izdanjima na domaćem terenu i produžiti pobjednički niz u Gradskom vrtu.

Pred nogometašima Osijeka II je domaći ogled s BSK-om iz Bijelog Brda koji je na rasporedu u subotu od 15,30 sati u Gradskom vrtu. Sigurno će izabranici Dine Skendera nastojati ostaviti puno bolji dojam nego u Sesvetama gdje su poraženi u prošlom drugoligaškom kolu rezultatom 3:1.

Istina je da nismo bili pravi na tom gostovanju. Jako loše smo otvorili utakmicu, što je domaćin iskoristio. Kasnije nam je bilo teško vraćati se i „loviti“ zaostatak. Analizirali smo sve ono što nam se tamo dogodilo kako pogreške ne bismo ponavljali. Morat ćemo popraviti svaki segment u našoj igri već u subotu s BSK-om. I ne sumnjam da ćemo izgledati puno bolje, ističe stoper Osječana Robert Ćosić.

Pobjeda neće doći sama od sebe

Kada je riječ o idućem suparniku, BSK je zasigurno momčad s kojom je Osijek II do sada odigrao najviše utakmica..

Zaista se dobro poznajemo, često igramo međusobno, ne samo u borbi za bodove. Jasno je da nema mjesta opuštanju i znamo što nas čeka. Sigurni smo favoriti, od toga ne bježimo, ali to moramo potvrditi na terenu jer pobjeda neće doći sama od sebe.

Odličan učinak u Gradskom vrtu

Bijelo-plavi nemaju imperativa u Drugoj ligi govoreći p plasmanu, što naravno ne znači da u svaki susret ne ulaze s pobjedničkim ambicijama.

Imamo mi natjecateljski motiv, nije to upitno. No, treba o svakoj utakmici zasebno razmišljati, ne radeći nekakve posebne bodovne računice za više susreta u nizu. Idemo na pobjedu i vjerujem da ćemo je uspjeti ostvariti. Kod kuće imamo odličan učinak, navijači su uz nas, uostalom nemamo još poraz u Gradskom vrtu i treba nastaviti u tom ritmu. Mislim da smo bolji od naših gostiju i očekujem sva tri boda, dodao je Ćosić.