Trener Bijelo-plavih je istaknuo kako je na ovom gostovanju bilo puno više dobrih nego loših stvari.

Oni koji su uživo gledali utakmicu između Lučkog i Osijeka mogli su se uvjeriti da su Bijelo-plavi zaslužili puno bolji rezultat od konačnih 1:0 za domaćina. No, šanse naše momčadi ostale su neiskorištene i u prvom i u drugom poluvremenu, a kazna je stigla u 81. minuti kada je Lučko iz protunapada uspjelo matirati Kukića i osvojiti sva tri boda.

Odigrali smo jednu od boljih utakmica, tako da me krajnji ishod ne može zavarati u tom smislu. Činjenica je da smo izgubili, međutim, bilo je puno više dobrih nego loših stvari i moram u tom smislu biti zadovoljan, komentirao je nakon susreta osječki kormilar Dino Skender.

Negativan ishod nije zabrinjavajući

To je drugo uzastopno gostovanje na kojem su Osječani ostali praznih ruku, ali je momčad ipak djelovala bolje nego u Sesvetama.

Žao mi je što dečki nisu na kraju bili nagrađeni za svoj trud i dobru prezentaciju. Prigoda je bilo sasvim dovoljno, ali nismo se iskazali u realizaciji. I protivnički trener, kolega Biškup, nam je čestitao na igri i siguran sam da nam je i ova utakmica, unatoč porazu, pokazatelj za ono što nas dalje čeka. Neću upasti u zamku negativnog rezultata jer smo izgledali dobro i ispoštovali ono što smo se dogovorili. Igrali smo, spletom okolnosti, u dosta „šarenom“ sastavu, ali ni na koga nemam ozbiljniju primjedbu. Šteta zbog poraza, no očajavati sigurno nećemo.