Osječani su propustili dosta šansi, pogodili su i gredu, ali su s druge strane jeftino primali pogotke.

Osijek II je poražen od Hajduka II na Poljudu rezultatom 3:1. Utakmica je bila prilično sadržajna i zanimljiva, a konačni ishod baš i ne oslikava realno sve ono što se događalo na terenu. Osječani su, naime, igrom zavrijedili više, ali su ostalih praznih ruku.

Mi svoje prilike nismo iskoristili, oni svoje jesu i to je bilo presudno. Ispada da su nas oni nadigrali, vodili su čak 3:0, a mi smo pritom promašivali. Žao nam je što je ovako završilo, ovo nije realan rezultat, rekao je Nadrey Dago, napadač Bijelo-plavih.

Previše se promašivalo

Pogodili su Osječani i gredu preko Radeljića, kada lopta jednostavno nije htjela ući u mrežu, imali su još nekoliko vrlo izglednih situacija za gol i „zicera“ koje nisu realizirali. Kazna je stigla u još jednom gostujućem porazu.

Da, sada ih imamo nekoliko u nizu, a moglo je biti puno bolje za nas, posebno u Lučkom i Splitu. Mi smo igrali i dominirali, bili opasni pred suparničkim vratima, ali ne vrijedi nam to puno kada nismo pogađali kao, recimo, u domaćem dvoboju s Dugopoljem. Bit će bolje u idućoj utakmici, siguran sam u to.

Foto: Davor Javorović/Pixsell