U momčadi našeg drugoligaša naći će se i neki igrači iz A momčadi, a susret u Gradskom vrtu počinje u 16,30 sati.

Na redu je četvrti domaći nastup nogometaša Osijeka II u drugoligaškom društvu tijekom proljetne polusezone. Nakon pobjede nad Šibenikom, remija s BSK-om i trijumfa nad Dugopoljem, u Gradski vrt stiže momčad Kustošije. Osječani preuzimaju ulogu favorita jer su bolje plasirani od svojih gostiju, a žele potvrditi i kvalitetu za ostanak uz vodeće na ljestvici.

Izgubili smo u prošlom kolu na Poljudu iako nismo bili niti loši, niti u podređenom položaju. Napravili smo određene pogreške koje ćemo ovaj puta nastojati izbjeći i doći do novih bodova na svom terenu. Ne zavaramo se da će biti lako, to ne očekujemo, no ipak imamo podlogu na kojoj možemo i moramo graditi optimizam, ističe trener našeg drugoligaša Ronald Grnja.

Kustošija je još u opasnoj zoni

Najavio je osječki kormilar kako će u ovom susretu moći računati i na neke igrače iz A momčadi. Konkretno, riječ je o Ćavaru i Kamenaru koji trenutno nisu u prvom planu kod Dine Skendera, a nije isključeno i poneko iznenađenje u početnoj jedanaestorici…

Kombiniramo i sastavljamo jedanaestoricu na način da, kada je to moguće, koristimo i one prvotimce koji mogu pomoći i nama, ali i sebi jer im dobro dođu utakmice. Kustošija će nas pokušati neutralizirati, zasigurno i iznenaditi jer oni žele pobjeći iz opasne zone, a svaki je bod dragocjen. No, iako mi igramo bez nekih posebnih imperativa, jasno je da želimo biti što uspješniji, u svakom novom nastupu. Dakle, očekujem pobjedu, poručio je Grnja.