Sastaju se druge momčadi Bijelo-plavih i Modrih, a nedjeljni susret u Gradskom vrtu počinje u 17 sati.

Osijek i Dinamo i dan kasnije će igrati u Gradskom vrtu. Nakon subotnjeg derbija u HNL-u slijedi i drugoligaški dvoboj Bijelo-plavih i Modrih, u kojem će zaigrati druge momčadi, s početkom u 17 sati. Osječani imaju dosta poteškoća oko sastava jer je u njihovim redovima sve više izostanaka. Pomoćni trener Mario Kuić u najavi ističe:

Nedostajat će nam više igrača, što se posebno odnosi na zadnju liniju. Nema Radeljića koji ima tri žuta kartona, Todorovski je u Varaždinu dobio crveni, a ozlijedio nam se i standardni stoper Ćosić. Tražimo za danas nova rješenja i nadam se da bi to moglo dobro izgledati, kao što je najčešće i bio slučaj kada igramo na svom terenu.

Doprinos lijepom vikendu

Osijeku II bi pobjeda donijela četvrto mjesto na tablici, budući da je na treću poziciju skočilo Dugopolje iznenađujućom pobjedom u gostima nad Šibenikom.

Želja nam je odigrati dobru utakmicu i dati svoj doprinos jednom lijepom vikendu kada je NK Osijek u pitanju. Suparnik nam je kvalitetan, uostalom o Dinamu je riječ, iako praktički stalno mijenjaju momčad. Jako je puno igrača igralo za njih ove sezone, pa ih nije lako ni analizirati. Vjerujem da će to biti zanimljiv dvoboj u kojem ćemo nastojati biti bolji i uspješniji, zaključio je Kuić.