Vratar Osječana, inače rođeni Zadranin, zajedno sa suigračima želi barem remi u Stanovima.

Naša B momčad u drugoligaškom natjecanju ove subote gostuje u Zadru. Ove polusezone Bijelo-plavi imaju negativan rezultatski niz na utakmicama izvan Osijeka kojega u Stanovima žele prekinuti. Rođeni Zadrani u osječkim redovima, vratar Marko Barešić, inače iz Pakoštana, najavljuje susret u kojem je osmoplasirani Zadar domaćin Osječanima koji trenutno zauzimaju šestu poziciju s deset bodova više od subotnjeg protivnika. Ima Osijek II i utakmicu manje u odnosu na Sesvete i Hajduk II.

Bitno nam je dobro odigrati, onda se imamo čemu i nadati. Znamo da smo ovoga proljeća bez bodova u gostima, ali ne mora to ništa značiti uoči ovoga dvoboja. Zadrani su domaćinska momčad, puno opasnija na svom terenu, što će sigurno i ovaj puta nastojati pokazati. Idemo se nadigravati i pokušati biti bolji, rekao je Barešić.

Nije branio za Zadrane

Čuvar mreže našeg drugoligaša nikada u karijeri nije nastupao za Zadar, budući da je mlađe kategorije odradio u RNK Split.

Bez obzira na suparnika meni je uvijek želja što bolje odraditi svoj posao i pomoći momčadi da ostvari pozitivan rezultat. Još je malo dvoboja ostalo do kraja sezone i želimo ostvariti učinak koji bi nas vratio među četiri najbolje momčadi na ljestvici. Mislim da nam je tamo i mjesto.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL