Bijelo-plavi su u Stanovima poraženi s 2:1, budući da im je protivnik ponovno iskoristio njihove pogreške.

U 24. kolu Druge HNL nogometaši Osijeka II nisu uspjeli prekinuti seriju poraza na gostovanjima. Domaćin je slavio s 2:1, pa su Grnjini izabranici ostali praznih ruku. Sve je po Osječane krenulo loše već u 8. minuti kada je Zadrane u vodstvo doveo iskusni Župan. Potom su Bijelo-plavi imali svoje dobro razdoblje u kojem su, u 38. minuti, stigli do izjednačenja pogotkom Dage.

Raditi na ispravljanju propusta

Na odmor između dva poluvremena otišlo se s neriješenim rezultatom, da bi se u nastavku gostima ponovila situacija iz prvog dijela. Opet su kapitulirali u uvodnih desetak minuta, kada je Zadranima dosuđen jedanaesterac. Jurić je bio precizan s bijele točke i postavio konačnih 2:1.

Nažalost, ponovila nam se situacija iz nekih prethodnih utakmica. Loša reakcija pred našim vratima nas skupo stoji, teško je izboriti se za nešto više kada budemo dekoncentrirani i vlastite nas pogreške udalje od pozitivnog rezultata. Sve je to proces za ove dečke u njihovom igračkom stasavanju, pa onda i takve stvari moramo prihvatiti i raditi na njihovom ispravljanju da nam se što manje ponavljaju, zaključio je trener našeg drugoligaša Ronald Grnja.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL