U posljednjem nastupu na domaćem terenu Osječani protiv „davljenika“ iz Čakovca žele osvojiti sva tri boda.

Nogometaši Osijeka II u subotu će u Gradskom vrtu (17,30 sati) odigrati posljednju ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu. U goste im stiže „davljenik“ Međimurje, kojega će Osječani svakako nastojati pobijediti i zadržati dobar učinak na našem stadionu. Među igračima osječkog drugoligaša nema onih koji bi susret morali propustiti zbog žutih ili crvenih kartona, dok su na listi ozlijeđenih, odnosno rekonvalescenata i dalje Ćosić, Bagadur i Caimacov.

Upitan je Soldić, dvojac priključen juniorima

Također, upitan je nastup Soldića koji je proteklih dana trenirao s prvom momčadi i bio na klupi u derbiju s Rijekom, a još je neizvjesno hoće li konkurirati i za gostovanje Bijelo-plavih u Velikoj Gorici. Mladići Durdov i Bliznac su priključeni juniorima kako bi se što bolje uigrali s njima za predstojeće finale Kupa Hrvatske. Što se tiče ostalih igrača, svi bi trebali biti spremni za subotnji ogled s Čakovčanima koji će u Gradskom vrtu pokušati iznenaditi domaćina u svojoj grčevitoj borbi za opstanak.

Dobar učinak na domaćem terenu

Momčad Osijeka II je ove polusezone ostala bez osvojenih bodova na terenima svojih protivnika, no na svom je travnjaku rijetko dopuštala gostima da dođu do ikakvog plijena. Brazilac Patrick Da Silva Almeida u najavi kratko ističe:

Svakako očekujem pobjedu! Ne znam nešto posebno o protivniku, ali to i nije toliko bitno. Puno smo dobrih utakmica odigrali u Osijeku, siguran sam da to možemo ponoviti. Vjerujem da će biti dobra utakmica, a za mene nije upitno da ćemo biti bolji od Međimurja.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL