U posljednjem prvenstvenom kolu momčad Osijeka II gostuje u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca.

Utakmicom protiv Hrvatskog dragovoljca u zagrebačkom Sigetu nogometaši Osijeka II ove će subote završiti drugoligašku sezonu. Naša je momčad trenutno na četvrtom mjestu s dva boda manje od trećeplasiranog Dugopolja dok nam najbliži pratitelji Hajduk II i Sesvete zaostaju za bod, odnosno dva.

Idemo se i ovaj puta nadigravati. Znamo da u gostima ove polusezone još nismo uspjeli izboriti pozitivan rezultat, što ne znači da smo na tim utakmicama loše izgledali. No, zakazala nam je realizacija i gubili smo bodove. Ne odustajemo od našeg stila igre i nadamo se da bismo baš na kraju prvenstva mogli prekinuti lošu seriju izvan Gradskog vrta, ističe trener Ronald Grnja.

I neki juniori u sastavu

Hrvatski dragovoljac riješio je brige oko opstanka i neće imati nikakvog imperativa u ovoj utakmici koja bi mogla biti vrlo zanimljiva. Osječani će u momčadi imati i neke igrače koji su ovoga tjedna osvojili juniorski Kup Hrvatske, budući da su u početnoj jedanaestorici najavljeni Bliznac i Durdov. Što se tiče prvaka Druge lige, to je momčad Varaždina koja je titulu osigurala pobjedom u prošlom kolu nad izravnim konkurentom Šibenikom. Iz Druge lige najvjerojatnije će ispasti Međimurje ili Lučko iako postoje još neke kombinacije.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL