Novi kormilar osječkog drugoligaša donedavno je vodio juniore splitskog Hajduka.

Igor Tolić novi je trener nogometaša Osijeka II. Dvogodišnji ugovor o međusobnoj suradnji potpisan je ove srijede, a novoizabrani kormilar našeg drugoligaša odmah preuzima momčad koju će voditi sa svojim suradnicima Matkom Novakom, Antom Bekavcem, Filipom Šušnjarom i Hrvojem Bradašićem. Tako je i službeno kompletiran novi stručni stožer B momčadi Bijelo-plavih koja je prošloga tjedna započela s pripremama za nadolazeću natjecateljsku godinu.

Prepoznatljiv sustav na svim razinama

Tolić je u Gradski vrt stigao iz Omladinske škole HNK Hajduk gdje je u posljednje vrijeme vodio juniore Bijelih. Prethodno je u istom klubu radio i s kadetima, no ovoga je ljeta odlučio promijeniti sredinu. Za njega glavni klupski skaut Marin Skender ističe kako se po svemu uklapa u viziju Nogometnog kluba Osijek.

Apsolutno je tako! I načinom rada i svojim idejama, kao i onim što je dosad pokazao u trenerskoj karijeri. Stručan je i ozbiljan, pa nam je odmah bio prvi izbor za upražnjeno mjesto na klupi Osijeka II. Duže smo vrijeme u kontaktu s Igorom i drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti. Izgrađujemo prepoznatljiv sustav na svim razinama i mislim da će on u takvom načinu rada biti pravo rješenje za nas.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL