Naš je drugoligaš u prvoj službenoj utakmici nove sezone gost Dinama II kojega će nastojati iznenaditi na njegovom terenu.

Na startu nove drugoligaške sezone momčad Osijeka II ide u goste Dinamu II u Zagreb. Bit će zasigurno zanimljivo vidjeti ogled B sastava dva prvoligaša, što u najavi utakmice (nedjelja u 17,30 sati) ističe i kapetan Bijelo-plavih Tomislav Soldić:

Ne sumnjam da će biti kvalitetan dvoboj. Imali su dosta odlazaka, a priključili su nekolicinu vrlo kvalitetnih juniora koji su uspješno igrali i na Ramljakovom turniru. Dakle, imaju dosta dobrih mladih igrača koji se uvijek nastoje pokazati u što boljem svjetlu. Teško mi je nešto određenije govoriti, ali je sigurno da će se obostrano igrati otvoreno, na pobjedu.

Vrlo pozitivno ozračje

Što se tiče ozračja u osječkim redovima, sve je vrlo pozitivno i Soldić je to posebno želio napomenuti:

Svi smo zdravi i spremni, dobro raspoloženi, atmosfera je zaista odlična. Novi trener je jako dobar, svi se uklapaju u sustav, znamo koji su nam zahtjevi i s te strane također nema nikakvih problema. Veselimo se startu, jedva smo dočekali da krene borba za bodove i mogu reći da smo „zapeti k'o puške“. Idemo se u Zagreb nadigravati i pokušati osvojiti sva tri boda.

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL