BSK ni u čemu nije mogao parirati puno boljoj momčadi Bijelo-plavih koja je slavila s više nego uvjerljivih 6:0!

Odličan nastup imala je momčad Osijeka II u drugom kolu drugoligaškog natjecanja. Izabranici Igora Tolića svladali su BSK iz Bijelog Brda s više nego uvjerljivih 6:0 i ostvarili prvu pobjedu u novoj sezoni. Dvostruki strijelac bio je Dago (12.-11m i 21.), a po jedan pogodak postigli su Todorovski (27.), Durdov (30.), Kolega (59.) i Todorov (69.). Već u prvih pola sata utakmice bilo je 4:0, a Žuto-plavi ni u čemu nisu mogli parirati puno boljem i jačem protivniku.

Nezaustavljivi Dago završio u KBC-u

Posebno je raspoložen bio prodorni Dago čiji je drugi gol i najljepši trenutak susreta, kada se poigrao s gostujućom obranom i vratarom Ilinčićem te poslao loptu u mrežu. Šteta što je neoprezni stoper Bjelobrđana Jelić u završnici prvog dijela grubim startom ozlijedio napadača iz Obale Bjelokosti koji je kolima Hitne pomoći prevezen u osječki KBC. Imali su Osječani još puno prilika, a nakon što je potpuno indisponirani Jelić zaradio drugi žuti karton gotovo je svaki napad domaćina bio i stopostotna prigoda. Ilinčić je spasio BSK od potpunog debakla jer je rezultat na kraju lako mogao biti i dvoznamenkasti!

Pobjednik odlučen u prvih 20-ak minuta

Na drugoj strani nešto više je u tri navrata pokušao učiniti Žuljević, međutim, ni u čemu to nije bio dan učenika Denisa Krstanovića. Osijek II je potpuno dominirao, pa je pobjednik bio odlučen praktički u prvih dvadesetak minuta. Naš veznjak Hrvoje Ilić bio je, naravno, vrlo zadovoljan onim što su Bijelo-plavi prezentirali u ovosezonskoj premijeri u Gradskom vrtu, istaknuvši da je gostujući vratar još dosta toga obranio. To najbolje govori o odnosu snaga na terenu, uz postignutih šest pogodaka. Hrvoje je dodao da se već sada razmišlja o gostovanju u Šibeniku koje će biti neusporedivo zahtjevnije u odnosu na dvoboj s BSK-om. Ilićevu izjavu pogledajte i poslušajte ovdje:

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL