Šibenik je slavio s 2:1, a njegovi su igrači čak tri puta izvodili kaznene udarce, uz dvije obrane vratara Barešića…

Osijek II je ostao bez ikakvog rezultatskog plijena na Šubićevcu gdje je domaćin slavio s 2:1. No, nakon ove utakmice ostao je dojam da je naš drugoligaš mogao i trebao izvući više u ovom derbiju. Takva su razmišljanja i jedinog osječkog strijelca u ogledu sa Šibenčanima, Mile Todorova:

I nakon povratka iz Šibenika teško mi je prihvatiti ovakav poraz. Zaslužili smo puno više, ma ne samo bod, nego i sva tri! Nažalost, bili smo neoprezni prilikom tog njihovog kornera u završnici utakmice, izostala je bolja i sigurnija reakcija i primili smo gol izravno iz kuta koji je domaćinu donio pobjedu. A imali smo svoje šanse, Todoroski je pogodio i gredu, bilo je još dosta dobrih situacija koje nismo iskoristili, iako je i domaćin bio aktivan i mogu reći da je bila zanimljiva i dobra utakmica.

Šibenčani ponavljali jedanaesterac

Nakon susreta dosta se pričalo i o sudačkim odlukama, posebice o dosuđenim kaznenim udarcima za Šibenik.

Kod prvog jedanaesterca za domaćina Barešić je obranio udarac suparničkog igrača, ali je sudac odlučio da se „penal“ ponovi jer je navodno naš vratar bio ispred gol-linije, a to nas je sve naljutilo. Primili smo gol iz ponovljenog udarca s bijele točke, a u posljednjim minuta bio je dosuđen još jedan jedanaesterac za Šibenčane kojega je Barešić opet obranio. Ostalo je na kraju 2:1 i eto, dogodio nam se prvi poraz u sezoni, rekao je Todorov.

Za Osijek II su Igrali: Barešić, Barišić, Gačić, Ćosić, Todoroski, Benić (od 87. Kolega), Soldić, Bliznac (od 46. Almeida), Todorov, Beljo i Durdov (od 46. Krajinović). Dvostruki strijelac za Šibenčane bio je Kukec, a sudio je Bionda iz Zaprešića.