Osječani su svakako favoriti na domaćem terenu protiv Kustošije koja još nije uspjela osvojiti bod u novoj sezoni.

U 4. kolu Druge HNL momčad Osijeka II dočekuje zagrebačku Kustošiju. Riječ je o suparniku koji u prethodne tri utakmice nije uspio osvojiti niti jedan bod, pa je neupitno da su Osječani favoriti. Dakako, to ne znači da će bodovi biti upisani sami od sebe, pa se od domaćina očekuje pravi angažman pri kojem bi i kvaliteta dodatno došla do izražaja.

Gradski vrt je neosvojiv za goste i tako treba ostati i ubuduće. Ne sumnjam da smo bolji od Kustošije iako ne mislim da se oni dolaze predati bez prave borbe. No, pokazali smo u svim dosadašnjim nastupima da možemo igrati dobro te smo zaslužili više bodova od ova četiri koja trenutno imamo. Jasno je da isključivo očekujem pobjedu, rekao je centralni branič Bijelo-plavih Josip Gačić.

Dago ponovno kandidira za momčad

Osijek II je na startu igrao neriješeno 1:1 s Dinamom II u Zagrebu, potom je s visokih 6:0 svladao BSK na domaćem terenu, da bi u trećem prvenstvenom susretu poražen na Šubićevcu od momčadi Šibenika rezultatom 2:1. Što se tiče Kustošije, oni su redom gubili od Dugopolja (2:3), Hajduka II (4:0) i Rudeša (0:2). U konkurenciji za osječki sastav vraća se oporavljeni napadač Nadrey Dago koji se iskazao u prva dva kola s tri postignuta pogotka. Trener Igor Tolić nema problema oko izbora najbolje jedanaestorice, budući da mu je na raspolaganju kompletan igrački kadar. Susret je na rasporedu u srijedu s početkom u 16,30 sati.

Prijenos susreta možete pratiti na našem YouTube kanalu!

Foto: Davor Javorović/PIXSELL